Personvernerklæring

Før du inngår avtale med Sikkerhetsledelse, kjøper og bruker produkter og tjenester fra oss, avgir du samtykke til at vi kan behandle personopplysninger om deg, og bekrefter å ha lest og forstått, og samtykker til innholdet i denne personvernerklæringen. Dette inkluderer bruken av www.sikkerhetsledelse.no og andre nettsider og/eller apper vi bruker til formidling av salg av produkter og tjenester.

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.

Når du besøker våre nettsider lagrer vi dessuten automatisk informasjon om nettlesertype, tjenesteleverandør for internett (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrømdata og andre brukeropplysninger som en del av tjenesteanalysen vår. Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg og er anonyme. Analytiske data som ikke kan identifisere deg eller knyttes til deg, deles med våre webutviklere via Google Analytics for å forbedre nettsiden vår. Hvis du ikke ønsker at Google Analytics skal samle inn opplysninger om deg kan du installere denne nettleserutvidelsen fra Google: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cookies

Hva er cookies?

Cookies er små tekstfiler bestående av bokstaver og tall. Disse sendes fra vår eller våre partneres webservere og lagres på enheten som beskrevet nedenfor. Sikkerhetsledelse sin nettside kan bruke flere typer cookies:

  • Session cookies er midlertidige cookies som utløper når du lukker nettleseren eller appen din.
  • Vedvarende cookies er cookies som forblir til du sletter dem eller de utløper.
  • Førstepartscookies er cookies angitt av nettsiden du besøker.
  • Tredjeparts cookies er cookies som er angitt av en tredjeparts nettside.
  • Lignende teknologier er teknologier som lagrer informasjon i nettleseren din eller på enheten din på en måte som ligner på cookies.

Hvorfor bruker vi cookies?

Cookies vi bruker forbedrer vanligvis våre tjenester til deg. Noen ganger trengs cookies for å få funksjoner til å fungere. Andre ganger gjør de bare våre tjenester enda mer smidige for deg. Generelt kategoriserer vi våre cookies og deres funksjon på denne måten:

  • Kjernefunksjonalitet cookies er absolutt nødvendige for å kunne tilby våre grunnleggende tjenester.
  • Optimalisering cookies gir analytisk informasjon om din bruk av tjenestene våre. De tillater oss kontinuerlig å forbedre våre produkter. Våre produkter vil ikke fungere like smidig uten disse cookies.
  • Preferanse cookies gjør det mulig å lagre innstillinger, som for eksempel valgfritt språk eller om du vil forhåndsdefinere opplysningene dine eller ikke. Uten disse typer cookies ville det ikke være mulig å tilpasse våre tjenester i henhold til dine preferanser.

Piksler

I enkelte perioder kan vi benytte oss av piksler til konverteringssporing. Konverteringssporing hjelper oss med å måle annonseeffekt ved å rapportere om handlingene folk foretar seg etter å ha sett disse annonsene. Vi lager piksler som sporer konverteringer, legger dem til sidene på nettsiden der konverteringen skal skje og sporer deretter konverteringen tilbake til annonsene der de kjører via andre nettsteder, som Facebook og Twitter.

Ingen personlige opplysninger blir samlet inn hos Sikkerhetsledelse med disse informasjonskapslene eller pikslene.

Hvordan kan du kontrollere bruk av cookies?

Din nettleser eller enhet vil vanligvis tilby innstillinger angående bruk og omfang av cookies. Går inn på nettleserens eller enhetens referansedata for å lære hvordan du justerer innstillingene dine. Du kan for eksempel blokkere alle cookies, kun godta førstepartscookies eller slette alle cookies når du avslutter nettleseren din.

Vær oppmerksom på at noen av tjenestene som vi tilbyr, kan slutte å fungere hvis du blokkerer eller sletter cookies.

Som bruker av nettsiden vår kan du velge bort Google sin bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Du har også muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler ved å gå til bortvelgelsessiden til  Network Advertising Initiative. 

Personopplysninger og ansvar

Behandlingsansvarlig: 

Sikkerhetsledelse AS 
Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen
E-post:  post@sikkerhetsledelse.no
Telefon: +47 66109940

Dersom du har innsigelser med hensyn til personvern eller bruk av data som ikke har blitt behandlet på en tilfredsstillende måte kan du dessuten klage til Datatilsynet. 

Sikkerhetsledelse er ansvarlig for behandling av personopplysninger som gjøres i forbindelse med besøk på våre nettsider, som ved bestillinger, administrasjon av våre produkter og tjenester og i kontakt med oss.

Sikkerhetsledelse har utarbeidet og innført krav til personvern, data- og dokumentsikkerhet i sin virksomhet, som stiller strenge krav til ansatte og samarbeidspartnere.

Hvilke opplysninger vi samler inn

Sikkerhetsledelse innhenter følgende personopplysninger:

  1. Ved avtaleinngåelse oppdrag for kontaktperson: Fornavn, etternavn, telefonnummer og epostadresse.
  2. Ved kurspåmeldinger for kursdeltager: Fornavn, etternavn, telefonnummer, epostadresse og eventuelle matalergier.

Hvor vi lagrer personopplysninger

  • Servere som driftes av Sikkerhetsledelse, som er lokalisert i Norge. 
  • Servere som driftes av DOPS AS, som er lokalisert i Norge og/eller EU. 
  • Servere som driftes av Paloma in Sweden AB, som er lokalisert i Sverige og/eller EU, med mindre annet er oppgitt

Sikkerhetsledelse plikter å slette eller rette personopplysninger som er uriktige. Personopplysninger som er feil eller mangelfulle vil bli oppdatert med opplysninger fra 3. parts registre, som blant annet hos 1881.no, Posten, Bring, Kredittopplysningsbyrå (Experian), Brønnøysundregistrene og andre offentlig tilgjengelige kilder.

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

Opplysningene blir beholdt av oss på ubestemt tid dersom du ikke har bedt oss om å slette opplysningene etter behandling av henvendelsen. Dette må i så fall beskrives i oppdragsavtale eller i kurspåmelding under merknader. Du kan uavhengig av dette når som helst be oss om å slette opplysningene dine ved så sende epost til: post@sikkerhetsledelse.no.

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger hentes inn for at Sikkerhetsledelse skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale. Behandling av personopplysningene skjer innenfor rammen av til enhver tid gjeldende lover og forskrifter.

Personopplysningene kan utleveres til tredjepart som Sikkerhetsledelse samarbeider med, så vel innenfor som utenfor EØS- og EU-området for at vi skal kunne utføre de oppgaver og tjenester vi er pålagt å utføre i henhold til lov, forskrift og/eller avtale, og i tråd med denne personvernerklæringen.

Dersom det foreligger lovbestemt opplysningsplikt overfor offentlig myndighet, vil registrerte personopplysninger bli overlevert i henhold til myndighetenes krav.

Opplysningene du sender oss via kontaktskjemaet mottar vi på epost, og lagres i en database som administreres av våre webutviklere. I tillegg lagres opplysningene på vår server i våre lokaler og som backup hos vår datasupport. Disse er sikret med høy grad av fysiske og elektroniske sikringstiltak.

Dine rettigheter

Du har alle rettigheter over opplysningene, som innebærer:

  • Du har rett til å trekke tilbake samtykke til behandling av personopplysninger.
  • Du har rett til å få en kopi av opplysningene som behandles av oss.
  • Du har rett til å be om at de skal oppdateres eller korrigeres.
  • Du har rett til å få slettet dine opplysninger.

Spørsmål om dine rettigheter rettes til post@sikkerhetsledelse.no eller tlf +47 66109940.

Databehandlere

Vi har underleverandører som drifter nettsidene våre, samt underleverandører som sørger for backup av våre systemer. Med disse er det inngått avtaler om databehandling. Disse avtalene beskriver hvordan personopplysningene skal håndteres av våre underleverandører/databehandlere. Våre databehandleravtaler er skrevet i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Tredjeparts funksjonalitet

Våre nettsider og digitale produkter og løsninger inkluderer i noen tilfeller tredjeparts funksjoner, tjenester, apper og linker, fra andre leverandører og nettsteder der personvernpraksisen kan avvike fra vår. Disse tredjepartsfunksjonene kan samle inn IP-adressen din, hvilke sider du besøker på nettstedet, og de kan lagre en informasjonskapsel slik at tredjepartsfunksjoner fungerer som de skal.

Hvis du sender personopplysninger til noen av disse nettstedene er disse opplysningene underlagt deres retningslinjer for personvern. Vi oppfordrer deg derfor til å lese nøye gjennom retningslinjene for personvern for alle nettsider du besøker før du avgir personopplysninger.

Konfidensialitet og sikkerhet

Vi benytter en kombinasjon av fysisk, elektronisk og prosedyremessig sikring for å beskytte personopplysninger. All dataoverføring som skjer via våre nettsider er kryptert med sikkerhetssertifikat (https). 

Dersom vi blir oppmerksom på et brudd i ett av sikkerhetssystemene, vil vi underrette deg skriftlig via epost, slik at du kan foreta nødvendige beskyttende tiltak. Ved å bruke våre tjenester eller gi oss personopplysninger, samtykker du til at Sikkerhetsledelse tar kontakt med deg elektronisk eller på telefon vedrørende sikkerhets- og personvernproblemer og/eller administrative problemer knyttet til din bruk av våre tjenester.

Endringer i personvernerklæringen

Du som kunde aksepterer at Sikkerhetsledelse forbeholder seg retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen fortløpende. 

Sikkerhetsledelse plikter å varsle deg om vesentlige endringer. Vesentlige endringer inkluderer ethvert forhold som i større grad innskrenker dine rettigheter, eller som endrer partenes forpliktelser eller rettigheter for øvrig. Melding om vesentlige endringer skal sendes til den epostadressen som er angitt som kontaktadresse for kundeforholdet.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller behov for å avklare forhold i vår personvernerklæring.

Kontakt oss
Tilbake

Skriv en Google-anmeldelse
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår personvernerklæring og bruk av cookies.
Designet av Norgesdesign. Utviklet i Docly