~/files/2014/Design2014/HMS.jpg
Mer om 
HMS

HMS

Vi hjelper virksomheter med å ivareta et godt psykososialt arbeidsmiljø, trygge sine ansatte, forebygge sykefravær og arbeidsrelaterte skader, og hindre tap av verdier. Våre erfarne  HMS-rådgivere  bistår med å kartlegge behovene og innføre de rette "verktøyene" som dere trenger i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet. Vi har utviklet et eget dataverktøy for HMS-styring, som er svært enkelt og funksjonelt i bruk.

Sikkerhetsledelse bistår med å bygge opp og innføre effektive HMS-systemer, gjennomføre risikovurderinger og gå inn som HMS-rådgiver i din virksomhet.

Vår arbeidsmodell er basert på mange års erfaring fra ulike bransjer innen privat og offentlig sektor. Vi holder også HMS-kurs og øvelser for ledere og ansatte.

Våre kunder innen HMS er blant annet kontorbedrifter, kjeder innen varehandel, apotekdrift, entreprenører, eiendomsforvaltere, styrer i boligselskap og sameier, produksjonsvirksomheter og offentlige virksomheter.

Ønsker dere å gjennomføre opplæring for lederne eller de ansatte? Kontakt oss for tilbud på HMS-kurs eller Grunnkurs i arbeidsmiljø.

 

Våre HMS-tjenester:


Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss for mer informasjon om HMS eller send inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

 

Kontakt oss

Send inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Hvordan fikk du høre om Sikkerhetsledelse?
Jeg godtar at dere lagrer alle opplysningene jeg har lagt inn i kontaktskjemaet. Les mer
Jeg ønsker at dere sletter alle opplysningene jeg legger inn i kontaktskjemaet etter behandling av henvendelsen.